neukadressen gezocht voor geile sex

door | september 30, 2014

Hierbij meerdere neukadressen gezocht voor geile sex. Mijn drie vorige adressen kan ik om heel verschillende redenen niet meer gebruiken. Meneer 1 (zo noem ik hem maar even) heeft sinds kort een relatie en wilde alles eerlijk houden, wat ik goed kan begrijpen. Meneer 2 (nu we toch aan het nummeren zijn) heeft een hartprobleem en op advies van de dokter mogen we wel koffie drinken, maar even niet al te heftig in bed bezig zijn, dus daar staat alles momenteel ook een beetje stil. Hij stond overigens op het punt erectiemedicijnen te gaan gebruiken en dat feest gaat dus al helemaal niet door. Meneer 3 bleek in een soort kraakpand te wonen. Leuk voor een keertje, maar ik ga me niet iedere keer op een veertig jaar oud matras op de grond laten uitwonen. Nu zoek ik eigenlijk voor binnenkort één of meerdere mannen, locatie doet er wat mij betreft niet toe. Met de reislust en het libido van deze vrouw zit het namelijk wel goed. Ik neem ook altijd een koffertje met speeltjes mee, om het in bed extra aangenaam te maken. Kosten voor benzine deel ik overigens wel graag, hoop dat je dat geen bezwaar vindt? Mocht ik kunnen blijven slapen, dan is dat leuk, maar geen voorwaarde. En natuurlijk is iedere man van harte welkom in mijn gezellige stolpje, maar moet wel zeggen dat de badkamer momenteel in verbouwing is, dus van lekker geil samen douchen zal bij mij thuis nu even niets komen. Maar dan verleggen we onze geile activiteiten toch gewoon naar andere ruimtes bij mij in huis? Hoeft niet per se de slaapkamer te zijn, want heb een logeerkamer die ik voor wassen en strijken gebruik en ik droom er nog steeds eens van om op de wasmachine geneukt te worden als die op volle toeren draait. Is dit iets waar je me een plezier mee zou willen doen? Of heb jij misschien bij jezelf thuis geile verrassingen voor mij in petto? Ik hoop eerlijk gezegd minimaal weer drie neukadressen te vinden, dus jaloers moet je in ieder geval bij mij niet zijn. Zullen we dan verder contact leggen als je wilt? En mocht je om wat voor reden toch niet willen of kunnen, laat je het me dan wel op tijd weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *