Ik ben meer sexy dan raamhoeren

door | oktober 8, 2013

Ik ben meer sexy dan raamhoeren

Ik ben een enorme geile slet, maar zeker meer sexy dan raamhoeren, dat wil ik er meteen bijzeggen. Deze week allerlei stoute dingen gedaan en van niets heb ik spijt. Het begon met de man die de meterstanden moest opnemen. Hij ging op zijn hurken voor de gasmeter en ik ging zijn schouders masseren. Meneer keek lachend op en kuste me. Van het één kwam het ander en uiteindelijk heeft hij me doggy-style afgeneukt. De dag daarop moest ik flessen inleveren in de supermarkt. Zo’n leuke jongen die me hielp toen de automaat vastliep. Nummers uitgewisseld en nog dezelfde avond lagen we met elkaar in bed. Hij vond me een geile slet, vooral ook hoe lang en intens ik hem pijpte, maar ik weet zeker dat ik dat beter deed dan raamhoeren dat zouden doen. De week was nog niet voorbij en ik had opnieuw beet. Dit keer na afloop van een squashavondje met mijn beste vriendin. Aan de bar van de sportclub zat een lekkere kerel die het had over lang droogstaan. Ik haakte erop in dat ik daar zelf niet echt last van had en of hij misschien zin had om lekker van bil te gaan. Hij was meteen geïnteresseerd en zag dat hij geil werd, vooral toen er een bobbel in zijn broek ging groeien. Mijn squashvriendin werd door haar man opgehaald en ik ben met mijn nieuwe vriendje naar huis gegaan, waar ik heerlijk ben afgeneukt en volgespoten. Zulke geile sex had ik in geen tijden beleefd en het lekkerste was dat hij onvermoeibaar was in bed en geen moeite had met een tweede en derde ronde. Ik denk wel eens: zouden mannen het niet raar vinden hoe open en taboeloos ik in elkaar steek? Zouden ze soms denken dat ik gek ben? Maar nee, gek ben ik zeker niet en het is voor mij pure lust, nooit iets commercieels. Ik hoop dat ik van je ga horen en je kan bewijzen dat ik niet alleen veel meer sexy ben dan raamhoeren, maar ook dat ik je echt op een superlekkere manier aan je trekken kan laten komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *